Verhuur

Heeft u een feest, optreden of een evenement, bij Jack Bass p.a. kunt u alle professionele geluid- en lichtapparatuur huren, ook voor uw presentaties kunt u beamers met schermen huren, dit alles indien gewenst met een professionelen technicus.

Geluidsinstallatie op maat

Zoekt u een geluidsinstallatie op maat? Jack Bass p.a. beschikt over alle geluidsapparatuur die u nodig heeft. Neem contact op met Jack Bass p.a. voor meer informatie over de mogelijkheden.

Podium & verlichting

Voor een podium met overkapping en verlichting kunt u bij Jack Bass p.a. terecht  

Neem contact op met Jack Bass p.a. voor de mogelijkheden.

Verhuur & verkoop in Nederland en Belgie

Professionele geluidsapparatuur en verlichting, in en verkoop

Geluid / Licht-technicus

Als u apparatuur huurt bij Jack Bass p.a. kunt u daar natuurlijk ook professionele geluids- en lichttechnici bij huren. Ook wanneer u zelf apparatuur heeft kunt u de diensten van de professionele technici van Jack Bass p.a. inhuren.

Voor de details en mogelijkheden kunt u contact opnemen met Jack Bass p.a.

Backline

Organiseert u een groot feest, dan horen daar natuurlijk ook live-bands bij en daarvoor regelt Jack Bass p.a. een professionele backline. Ook als u zelf een optreden met de band geeft, kan Jack Bass voor een erg betaalbare prijs een stevige backline verzorgen.

Studio

Wilt u een muziekherinnering of demo opnemen? In het Multi Functioneel Muziekcentrum bevindt zich een prachtige studio voorzien van professionele backline en geluidsinstallatie

Studio opname voor:

  • artiesten
  • bands
  • kinder- en vrijgezellenfeestjes of een opname van je zelf gemaakt lied voor bruiloft of verjaardag